tag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post358990439914625847..comments2024-03-04T16:55:12.234+01:00Comments on Domowa kuchnia Aniki: Dżem brzoskwiniowyUnknownnoreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-46368962503820506242021-09-06T15:36:01.444+02:002021-09-06T15:36:01.444+02:00Fakt, zawsze jest różowy, a z moreli pomarańczowy....Fakt, zawsze jest różowy, a z moreli pomarańczowy. Tez jestem zaskoczona kolorem brzoskwiniowego dżemu ale może to zależy od samych brzoskwiń. Moje przed obróbką mają miąższ zielonkawy.anikahttps://www.blogger.com/profile/10200333301783886736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-45962659635126665562019-09-20T18:09:52.330+02:002019-09-20T18:09:52.330+02:00Ja właśnie czekam aż konsystencja będzie "nie...Ja właśnie czekam aż konsystencja będzie "nie lejąca" i siup do słoików :) pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-44404172234828588722019-07-29T14:19:18.158+02:002019-07-29T14:19:18.158+02:00Właśnie korzystam pierwszy raz z twojego przepisu ...Właśnie korzystam pierwszy raz z twojego przepisu mam nadzieję że dżem brzoskwiniowy będzie pycha Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-51053100312832394762018-09-01T20:48:57.146+02:002018-09-01T20:48:57.146+02:00Wreszcie przepis bez obierania brzoskwin ze skorki...Wreszcie przepis bez obierania brzoskwin ze skorki☺dziekuje mowia ze dzem gorzki ale jak widac nie jest☺<br />Biore sie za robote😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-6714603689907928022015-09-22T12:13:50.979+02:002015-09-22T12:13:50.979+02:00Mi też wyszedł różowy, po prostu zależy od brzoskw...Mi też wyszedł różowy, po prostu zależy od brzoskwiń :)Renianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-55554699036092383092015-08-18T16:24:45.249+02:002015-08-18T16:24:45.249+02:00Zaglądaj! Zapraszam :-)Zaglądaj! Zapraszam :-)Anikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-65573731996528699982015-08-18T15:31:21.724+02:002015-08-18T15:31:21.724+02:00Jak się cieszę, że trafiłam na ten przepis! Skórek...Jak się cieszę, że trafiłam na ten przepis! Skórek nie obierać!!! Rewelacja!!!! Też cukru zawsze daję do wszystkiego znacznie mniej niż w przepisach. Dzięki Anika, będę zaglądać na inne przepisy, a teraz do brzoskwiń!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-56180581119219209202015-08-08T23:59:55.127+02:002015-08-08T23:59:55.127+02:00A ja sie przyglądam, jak upały zelżeją to jeszcze ...A ja sie przyglądam, jak upały zelżeją to jeszcze jakiś dżemik zrobię 😎To sem jahttps://www.blogger.com/profile/11777647700734365564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-23132561988318426442015-08-08T13:11:59.384+02:002015-08-08T13:11:59.384+02:00właśnie zabieram się z moimi małymi księżniczkami ...właśnie zabieram się z moimi małymi księżniczkami za robienie paru sloiczkow , mam nadzieje ze wyjda, pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-83932256827847750902014-11-12T11:03:12.907+01:002014-11-12T11:03:12.907+01:00Zrobiłam w tym roku z niezbyt pięknych polskich br...Zrobiłam w tym roku z niezbyt pięknych polskich brzoskwiń i wyszedł idealny. Polecam ten przepis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-54890542643938804672014-08-18T23:14:47.384+02:002014-08-18T23:14:47.384+02:00Dżem przepyszne . Dziękuje za przepis Dżem przepyszne . Dziękuje za przepis Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-32753793029449198462014-08-15T14:08:54.815+02:002014-08-15T14:08:54.815+02:00zrobiłam, pycha :)zrobiłam, pycha :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-28924865716603387982014-07-27T08:50:55.322+02:002014-07-27T08:50:55.322+02:00Mam nadzieję, że będzie smakował:)Mam nadzieję, że będzie smakował:)Anikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-67669872602941036902014-07-26T17:14:37.407+02:002014-07-26T17:14:37.407+02:00ja też lubię brzoskwinki:) - siekierja też lubię brzoskwinki:) - siekierAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-22523223152698915102014-07-25T08:25:37.241+02:002014-07-25T08:25:37.241+02:00Anika
Ja też dzisiaj próbuję twój przepis brzoskwi...Anika<br />Ja też dzisiaj próbuję twój przepis brzoskwiniowy! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-75794448041950057112013-09-25T16:55:22.515+02:002013-09-25T16:55:22.515+02:00Cieszę się, że korzystasz z moich przepisów:). Poz...Cieszę się, że korzystasz z moich przepisów:). PozdrowieniaAnikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-66329026175305453802013-09-20T17:24:20.996+02:002013-09-20T17:24:20.996+02:00pycha :)
pycha :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-88699695179322563572013-09-20T13:36:13.656+02:002013-09-20T13:36:13.656+02:00Anika, przepraszam, nie chciałam Cię urazić. Po pr...Anika, przepraszam, nie chciałam Cię urazić. Po prostu pierwszy raz robiłam dżem brzoskwiniowy i wyszedł różowy :)Ale jest pyszny. Wszystkie Twoje przepisy są świetne i dzisiaj właśnie robię paprykę konserwową, a na obiad lazanię wg Twojego przepisu. Jestem pewna, że będzie przepysznie.<br />PozdrawiamElkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-15086989768147335012013-09-19T18:16:33.017+02:002013-09-19T18:16:33.017+02:00Wiem, co piszę i co mam na zdjęciu;). A kolor, jak...Wiem, co piszę i co mam na zdjęciu;). A kolor, jaki wychodzi na zdjęciu może nieznacznie różnić sie od tego, jaki jest w rzeczywistości. I o tym tez każdy, kto robi zdjęcia, wie! PozdrAnikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-82926135092590229062013-09-19T17:50:57.850+02:002013-09-19T17:50:57.850+02:00a ja właśnie się zabieram za brzoskwinki :)a ja właśnie się zabieram za brzoskwinki :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-20639876967431393082013-09-19T15:59:02.351+02:002013-09-19T15:59:02.351+02:00Kochanie, na tych zdjęciach są morele. Dżem z brzo...Kochanie, na tych zdjęciach są morele. Dżem z brzoskwiń ma zupełnie inny kolor. Szczególnie, kiedy morele smażymy wraz ze skórką. Ale przepis jest ok. PozdrawiamElkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-39312036718496991072013-09-18T10:25:14.633+02:002013-09-18T10:25:14.633+02:00Jak tak to ja pozwolę sobie dosypac troszkę więcej...Jak tak to ja pozwolę sobie dosypac troszkę więcej cukru :) Mogę ;) ? <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-45635654262677711342013-08-11T21:51:57.444+02:002013-08-11T21:51:57.444+02:00To jeden z moich ulubionych dżemów:)To jeden z moich ulubionych dżemów:)Anikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-71594091168857002072013-08-11T21:51:16.977+02:002013-08-11T21:51:16.977+02:00Ja też tak mam. Zawsze patrzę na ilość cukru w prz...Ja też tak mam. Zawsze patrzę na ilość cukru w przepisie np na ciasta i jak widzę 20 dkg, to odmierzam 15 dkg, ale jak widzę taką górę cukru to i tak dodaję go jeszcze mniej, a ciasto i tak wydaje mi się słodkie. Tak samo z przetworami. Tu cukier ma za zadanie też pełnić rolę konserwantu, ale ja daję go niezbyt dużo i jakoś mi się te dżemy i kompoty nie psują. Pozdrowienia AAnikahttps://www.blogger.com/profile/08267935605089704831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1741247005797142396.post-72963990312721929502013-08-11T20:15:21.339+02:002013-08-11T20:15:21.339+02:00Wiesz co? Jak już zacznę robić przetwory, to podkr...Wiesz co? Jak już zacznę robić przetwory, to podkradnę wszystkie Twoje przepisy! Sama nie znoszę przesłodzonych ulepków - z wszystkich przepisów wywalam połowę cukru (z angielskich nawet 3/4), więc Twoje przepisy mi baaaardzo podejdą :)Kempekhttps://www.blogger.com/profile/07949706783784872320noreply@blogger.com