Jajka a la burgery

 Jajka a la burgery

Jajka a la burgery

Jajka a la burgery
Jajka a la burgery
Jajka a la burgery

     Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.

Składniki:

  • jajka
  • szynka
  • ser żółty bez dziur
  • szczypiorek 
  • liście sałaty 
  • sól i pieprz
Sposób przygotowania:
  • Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
  • Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
  • Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
  • Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką

Komentarze